Sopron.info.hu

Csak úgy, mint tavaly!

  2009 nov 10 / #sport

Tavaly óta kedves emlékeket õrzünk Bourges városáról, ahol gyõzelmünkkel óriási lépést tettünk a FINAL4 felé. Az Euroliga sorsolás ismét a francia városba szólít minket, ahol szerda este 20 órától a harmadik forduló mérkõzésén lépünk pályára. Meglephetjük õket? – tettük fel a kérdést Székely Norbert vezetõedzõnknek.

“Nagyon nehéz dolgunk lesz a szervezett kosárlabdát játszó Bourges ellen! Csak úgy lehet esélyünk, ha egy pillanatra sem hagyunk ki. Sajnos ez idén még nem volt jellemzõ ránk, de a szombati Zalaegerszeg elleni bajnokin már kiegyensúlyozottabbak voltunk.

A hétvégi mérkõzésen, Jeca kiesése miatt, már változtatásokat eszközöltünk, melyekre a csapat biztatóan reagált. Még szokni kell a lányoknak az új helyzetet, de jó volt látni, hogy szépen elosztották egymás között a megnövekedett terheket. Jól lehetett rotálni a csapatot, és remélem, hogy a Bourges ellen is önbizalommal tud mindenki a számára szokatlanabb poszton is játszani.

Minden bizonnyal mindent meg fog tenni ellenfelünk, hogy visszavágjon a tavalyi vereségért. A megtekintett felvételeken is látható, hogy ugyanaz a precíz, védekezésre épülõ játék jellemzi õket, mely a korábbi években is. Ez nem változott Dumerc és Melain távozásával, akiknek a hiányát inkább a nehéz, fontos döntési pillanatokban érezhetik meg. Bízom benne, hogy lesznek ilyen helyzetek, melyekkel élni tudunk!”

wb-soptron.com