Sopron.info.hu

Ez már rangadó lesz!

  2008 nov 21 / #programajánló

Az elkövetkezõ hetekben a magyar bajnokságban is komolyabb erõpróbák elé nézünk. A sorban elsõ a SZEVIÉP-Szeged elleni szombati (!) bajnoki lesz, ahol Székely Norbert is komoly összecsapásra számít.

“Az egy igazi rangadó lesz, ahol az a Szeged lesz az ellenfelünk, mely idén még – sem a bajnokságban, sem az Európa-kupában – nem vesztett tétmérkõzésen, és kimondva is a bajnoki döntõbe vágyik. Az, hogy hazai pályán játszunk, egyrészrõl egy kis nyomást helyez ránk, mivel itthon illik behúznunk ezt a mérkõzést.

A Szeged játékosállománya nem sokat változott tavalyhoz képest, de úgy gondolom, az irányító poszton történt változtatással, Németh Bernadett érkezésével erõsebbé váltak, a játékszintjük ezáltal egy magasabb fokra került.

Az erejük az összeszokottságban rejlik, illetve, hogy bármelyik játékosuk képes mérkõzéseket eldönteni az adott helyzetben. Többféle védekezési variációt is alkalmaznak, melyekben otthonosan mozognak.

Szeretnénk dominálni a mérkõzésen, de ehhez mindenkinek meg kell értenie, hogy Euroliga szinten kell teljesítenünk! Azt a magas intenzitású, gyors játékot kell játszanunk, melyet az elmúlt idõszakban megszokhattak tõlünk szurkolóink, akiknek ezúttal is számítunk a hathatós támogatására!”

wb-sopron.com

10. forduló MKB-Euroleasing Szeviép-Szeged 2008. 11. 22. – 18:00 (0:) Bodnár P. , Makovsky Sz. (Toók)