Sopron.info.hu

Fusson Tom Cruiseért

  2008 máj 16 / #helyi

Fusson Tom CruiseértIdén ismét lesz báránybőrben rejtett szcientológusok által szervezett szaladgálás Sopronban. Lényegében arról van szó, hogy a tudatlan (?) szponzorok támogatnak egy bulit, ahova az esetleg gyenge, függő illetve segíteni akaró idősebbek, fiatalok, gyerekek összejönnek, lufit, szóróanyagot kapnak és kihasználva az alkalmat, még adataikat is elkérik a barátságos szervezők.

Ja, futni is lehet, enélkül feltűnő lenne a toborozás. Megdöbbenve olvastam, hogy kedvelt, tehetséges művészek támogatják, nevüket adják az országszerte rendezésre kerülő
drogmentes Magyarországért maratonhoz. Minden látogatónak felhívnám a figyelmét, hogy személyes adatait ne adja meg senkinek sem, illetve ne is támogassa adójának 1% – val a Héliosz alapítványt, mert ez is meeeegtévesztés!

Az esemény médiatámogató közöttt szerepel a Kisalföld, és  Hajnal féle Sopron TV. Megkérdeztük őket:

Tudják Önök, hogy a Drogmentes Maraton médiapartnerei közt szerepelnek http://www.drogmentes.hu/hu/?mod=content&cla=content&fun=access&id=61&mid=33&temp=drogmentes.hu, és, hogy a rendezvény mögött a Szcientológia Egyház áll?

Várja válaszukat a sopron.info.hu

A Kisalföld válaszra se méltatott mindket, Hajnal Sándor, pedig egy indulatos levélben,  diktatórikus módszerekhez  hasonlította kérdésfeltevésünket,  perrel fenyegetett minket ha rossz hírét keltjük a tévéjüknek,  majd miután megköszöntem európai válaszát, megtiltotta annak közlését. Így is lehet.

kapcsolódó cikkeink:

A Szcientológiai Egyház nem adja fel – Sopronban sem

6. Drogmentes Magyarországért Maraton – szcientológia mindenkinek

Sztárok és a Vallás 1.