Sopron.info.hu

Horváth Éva interjúja a Sopron.info.hu-nak

  2008 júl 18 / #csak úgy

Horváth Éva interjúja a Sopron.info.hu-nakHorváth Évával, Magyarország volt szépségkirálynőjével, a Szombat Esti Láz, és számos televíziós produkció sztárvendégével, Demuth János készített interjút, a Sopron.info.hu  számára:

Köszönöm szépen, hogy elvállaltad az interjút. Jártál-e már Sopronban és fűződik-e valamilyen emléked városunkhoz?

Sajnos még nem jártam Sopronban, habár az utóbbi években rengeteget utazom az ország különböző városaiba. Láttam viszont, hogy gyönyörű hely, ezért biztos vagyok benne, hogy hamarosan ellátogatok oda.

Nagyon sok fotózáson, fellépésen veszel részt. Fontos-e számodra a holisztikus életmód, a test-lélek-szellem harmóniája, és a prevenció?

A prevenció nagyon fontos, hiszen ha már el van hanyagolva a testünk, sokkal több energiát kell belefektetni, hogy újból a régi formájában tündököljön.

Noha közgazdász vagyok, mégis a külsőmmel keresem a kenyeremet, úgyhogy erre nagyon oda kell figyelnem. Naponta két órát edzem, emellett a táplálkozásra is odafigyelek. Folyamatos méregtelenítő kúrákat végzek, hogy a szervezetem ne salakosodjon el.

A test- lélek –szellem harmóniája, pedig egyszerűen a kisugárzáson látszódik. Egy egészséges belső egészséges külsőt takar. Nem mondom, hogy ez a három mindig egyensúlyban van, de mindenképpen erre kell törekedni.

Mennyire van ez jelen életedben?

Ahogy már említettem, ez egy életforma, amire kezdetben akár még nehéz is ráállni, agyilag, de hiszem, hogy hosszú távon kifizetődő. Ha nincs egészség, akkor semmi sincs.
Január óta nem eszem cukrot, és a fehérlisztet is hanyagolom.

Szeretném a tartósítószerek minden formáját kiiktatni a szervezetemből, de lássuk be ez nagyon nehéz, mivel egy igazi „konzervált” világban élünk.

Sokat utazol hazánkban, sok emberrel találkozol, beszélgetsz. Szerinted mi napjainkban az emberek főbb testi-lelki-szellemi problémáik?

Nem szeretek és itt sem szeretnék politizálni, de alapvetőben azt látom , hogy a problémák forrása a nehéz megélhetésben keresendő. A családoknak sokkal többet kell ahhoz teljesíteni, hogy a régi színvonalat tudják biztosítani.

 Ezért egyfajta izolációs folyamat indult be, az emberek nem figyelnek oda a másikra, persze hogyan is hiszen a saját problémáikkal vannak elfoglalva. Ez persze a szürkeséget, a testi –lelki sorvadást eredményezi.

Bízom benne , hogy hamarosan a mi társadalmunkban is felfedezzük majd azt a fajta közvetlenséget, vidámságot amivel akár Olaszországban vagy Görögországban találkozhatunk

Milyen megoldást tudsz javasolni, tanácsolni nekik?

Pozitív hozzáállás, optimista látásmód. Mindenkinek meg kell találni azt az elfoglaltságot, azt a hobbit, akár munkahelyet ahol jól érzi magát. Hiszem azt, ha vannak céljaink és elég kitartóak vagyunk , meg tudjuk őket valósítani, hinni , bízni kell önmagunkban.
A modelljeimnek is ezt tanítom, bővebb információ a www.modellakademia.eu
oldalon, vagy www.horvatheva.com -on.

Én egy-egy fárasztó, rosszabbul sikerült napon nap után például hihetetlen módón kitudok kapcsolni egy óra futással , vagy egy aerobic edzéssel. Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy újjászülettem. (ráadásul nemcsak a közérzetem javul, hanem az egészség oltárán is áldoztam)

Mit üzensz a Sopron.info.hu olvasóinak?

Az élet olyan szép, élj úgy, hogy minden napodat öröm legyen visszanézni!

Nagyon köszönöm az interjút!
Demuth János