Sopron.info.hu

Jobbik demo

  2009 ápr 02 / #helyi

250-en vettek részt a demonstráción, amellyel együtt járt a Magyar utca forgalom előli lezárása. Torlódás nem alakult ki mert a rendőrség a szervezőkkel együttműködve megfelelő kiváltó utakra terelte a gépjármű forgalmat.
A nagygyűlés szónokai köztük Dr.Nagy Gergely győri alapszervezeti elnök, Gőbl Gábor soproni elnök és Dr, Staudt Gábor Magyar Gárda Egyesület egyik alapító tagja, más más szempontok szerint ítélte el az MSZP – SZDSZ az ország kiárusítását elősegítő politikáját, amellyel felszólalók szerint az emberek torkig vannak.

Elfogadhatatlan az eljárás, hogy az országot rendkívül súlyos társadalmi, erkölcsi és gazdasági krízisbe taszító megbukott és évek óta hiteltelen Gyurcsány Ferenc saját maga utódjáról dönthessen.

Rossz az alkotmány, hiszen ki kellene mondania, hogy konstruktív bizalmatlansággal a parlamenti többség nem élhetne, de ezt a kiskaput a szocionista többség uralmának meghosszabbítására használja fel, ahelyett, hogy előre hozott választásokkal szélesebb támogatottsággal bíró, új kormány alakulhatna és végre ismét parlamenti tényezővé válhatna nemzeti érdekeket leginkább képviselő JOBBIK Magyarországért Mozgalom is.

Bajnai Gordon teljességgel alkalmatlan a kormányfői feladatra, hangzott el a soproni naggyűlésen.