Jóslás és Mágia

Jóslás és MágiaEzen cikkemben néhány országunkban tevékenykedő jóst, mágust szeretnék bemutatni nektek. Vannak kik tisztelik őket, és rendszeresen veszik igénybe szolgálataikat, és vannak akik közönséges csalóknak, pénzhajhásznak tartják őket. Vannak akik hisznek a jóslatokban, és vannak akik nem.

Ezen kettőség megítélése nem az én dolgom, és nem is áll szándékomban eldönteni a jóslások működésének hatékonyságát, és azt sem, hogy ki jós és ki nem. Személy szerint találkoztam már életemben „kuruzslóval” és profi jóssal is, akinek szavai igaznak bizonyultak. Egy valamiről azonban nem szabad elfeledkeznünk. Sorsunk bizonyos mértékig a kezünkben van. Vannak bizonyos élethelyzetek, melyek sorsunk, tapasztalásunk szempontjából elkerülhetetlenek, de vannak azonban választási lehetőségeink is, hogy melyik úton haladjunk tovább. Ebben segíthet nekünk a jós, ki elénk tárhatja a választási lehetőségeket. Azonban vigyázni kell, nehogy kialakuljon egy függőségi viszony. Mágia alkalmazásánál pedig jól fontoljuk meg, hogy kitől kérünk segítséget, mert van egy nagyon fontos dolog melyet mindig tartsunk szem előtt: A karma. Az ok és okozat összefüggése. Felelősek vagyunk tetteinkért, történjen az fizikai, akár szellemi , gondolati síkon. Ha elfogadtok egy tanácsot: Mindig hallgassatok megérzéseitekre, a belső hangra, és akkor gördülékenyebben haladhattok utatokon.

Frabato

Jóslás és MágiaMár gyermekként különleges képességeket fedeztem fel magamban: megéreztem ha valakit a környezetemben veszély fenyegetett, megláttam jövőjét annak akivel kapcsolatba kerültem. Sokáig nem értettem ezek jelentőségét, nem tudtam hogyan is lehetne ezeket felhasználni embertársaim megsegítésére. Serdülőkorom környékén lett előttem egyre világosabbá, hogy különleges képességeimet, különleges ismeretekkel is meg kell erősítenem, hogy az az út amelyen először öntudattalanul indultam el, az az én utam. Melyet egyre tudatosabban járok, amely a hivatásommá vált. Az élet kegyes volt hozzám, amikor olyan területek nyíltak meg előttem amelyek megismerése kiteljesítette tudatomat, és tisztában lettem létem értelmével. Több ezer kilométert utaztam testben és lélekben is, hosszasan tanulmányoztam a holtak birodalmát és így megértettem az ö világukból szóló üzeneteket a ma élők számára. Jelenlegi és elmúlt életeim során nagyon különböző emberekkel, sorsokkal és problémákkal találkoztam, olyanokkal is akik kilátástalannak, reménytelennek ítélték meg helyzetüket. Ha ezek az emberek eljönnek hozzám, egy olyan kaput tárnak fel előttem közéletükkel, amelyen át bepillantva meglátom gyötrelmeik, szenvedéseik okait. Egy rövid idő eltelte után meglátom a problémák megszüntetésének útját-módját is ! Tapasztalataim alapján vallom, hogy mindenre van orvosság, van megoldás, csak tudni kell jól alkalmazni azt! A segítségért hozzám forduló, bizalmával megtisztelő személynek nagyon fontos, hogy tanácsaimat, az utasításokat és rituálékat pontosan kövesse! A várt eredmény viszonylag gyorsan bekövetkezik. Az időfaktort befolyásolja, hogy az illető karmájában milyen fokú nehézséget tárok fel. Lehetséges, hogy a kedves látogatóm először megijed, amikor megtudja mivel foglalkozom, mivel erről az elvont világról még talán homályosak az ismeretei, nem tudja a mágusi mesterséget hová sorolni? Bátran tegyen eleget kíváncsiságának, lépjen be és ismerkedjen az én különleges világom kapuján amelyben én otthonosan élek! Látni fogja mennyire megnyugtató ez a hely és mennyi gyötrelmes problémára kaphat itt megoldást! Hogyan is hívják ezt a világot és hol van? Ez a Misztikum Birodalma, univerzum az univerzumban, egy tudat feletti dimenzió, ahová a tudat alatti dimenziókból juthatunk el! Ezen az úton azonban egy felkent vezető szükséges, aki ismeri a lépéseket és az út végét.

http://www.frabato.hu/

Lui Padre

Jóslás és MágiaKözismert mestermágus – boszorkánynagymester nevem: Lui Padre. Már gyerekkoromban különleges képességeim, intuícióim voltak, melyeket az apám fodrászati szalonjában igyekeztem kibontakoztatni, és melyek alapján tevékenykedtem. Így a spiritizmus, az okkultizmus, a mágia életem része lett. Ekkor kezdtem felismerni ezeket a különleges képességeimet, amelyekkel másokon segíteni tudtam. A tudásszomjam, a tudás utáni vágyam egyre nőtt, amit időről-időre sikerült mind jobban kifejleszteni és kikristályosítani. Egyre többen fordultak hozzám mindenféle problémával, amelynek megoldásában sikeresen tudtam segíteni. Az elismerések alapján, az egyedülálló eredményeimnek köszönhetően, úgy idehaza Magyar-országon, mint külföldön, elértem a „mesteri” szintet és címet. Szaktudásommal, az ősi és bármelyik mágia erejével sikeresen és eredményesen, felsőfokon és maximálisan segítek bárki sorsa, életvitelének bármely területének a pozitív irányú befolyásolásában, problémái megoldásában… Az egyszerű emberektől kezdve, nagyon sok közismert és tekintélyes személy: politikusok, rendőrség, sztárok, színészek, filmszínészek, énekesek, a televíziós csatornák által ismert valóság show szereplők, tv-film producerek, sportolók, ügyvédek, cégigazgatók, üzletemberek, még materialista orvosok is kérik hasznos tanácsaim, segítségem. Mindezt a felső szintű tudást, nálam, Lui Padre mestermágusnál – boszorkánynagymesternél a tanfolyamokon bárki sikerrel elsajátíthatja! Könyveim A MÁGIA HATALMAS EREJE 1997 óta több kiadást is megélt című könyvemben a mágikus segédeszközök: a mágikus kör a mágikus háromszög mágikus füstölőedény a mágikus tükör mágikus lámpa a mágikus pálca a mágikus kard a korona, sapka, máguskendő a mágikus köntös a mágikus öv további mágikus segédeszközök pentákulum vagy pecsét formulák könyve a lények tartományábanhttp://www.luipadremestermagus.hu/

Jerry Jones

Jóslás és MágiaNevem Jerry Jones, a Skorpió jegyében születtem, több mint negyven évvel ezelőtt. Magyar Édesanyámmal és kanadai Édesapámmal gyermekkoromat Kanadában töltöttem. Már egészen kicsi koromtól fogva kapcsolatba kerültem a természetfeletti erőkkel és nyilvánvalóvá vált a környezetem számára, hogy különleges képességekkel vagyok megáldva. Később, más emberek aurájába való belépéseim, valamint az előző életekbe való utazásaim Kanada szerte elismerést és érdeklődést váltottak ki az emberekből. Rengeteg embernek nyújtottam segítséget, jövőképüket tisztán láttam és látom. Kiválasztottságom ténye életem egy későbbi szakaszában saját magam számára is kétségtelenné vált. 16 éves voltam, amikor egy ontariói indián faluban találkoztam egy nagyon öreg indián sámánnal. Ez karmikus találkozás volt, mert karmánk találkozott! Ő a tanítóm és mesterem lett, aki egyedülálló, kivételes képességeimet rögtön felismerte és Ő volt az, aki az ősi indián mágikus szertartásokat alkalmazva összekapcsolt a démonvilággal. Felszentelt és elindított utamon és evilági küldetésem ezzel megkezdődött. Azóta is azon az úton járok, amit Ő és a világmindenséget irányító Ős-Erő kijelölt számomra. Ősi küldetésem alapján, több mint két évtizede az emberek iránt érzett szeretet és tisztelet által vezérelve végzem dolgomat 1993-ban Torontóban megalapítottam a Nemzetközi Mágusszövetséget, amelynek azóta is vezetője vagyok. A legmagasabb szakmai színvonalnak elkötelezve, a Mágusszövetség tagjai között vannak nepáli, tibeti, indián mágusok, akik természetesen, hozzám hasonlóan, egytől-egyig kiválasztott személyiségek. Ez egyébként alapfeltétele a tagságnak. Néhány éve itt Magyarországon végzem a dolgomat és dolgozom az emberek érdekében, hogy a jövőjükbe látva a problémáikat megszüntessem és segítsem megtalálni útjukat az élet értelméhez: a BOLDOGSÁGHOZ.http://web-hang.hu/jerryjones/

Sopronban elérhető jósok és médiumok listáját megtaláljátok honlapunkon, a http://ezoterikasopron.uw.hu/ –n. Mindenkinek kívánom, hogy zökkenőmentesen haladjon útján. Sok siker, és tudatos tapasztalásban gazdag életet kívánok.

Sziasztok. Demuth János

11231 / 4178 látogató

kapcsolódó cikkek

Kategóriákezo

“Jóslás és Mágia” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Szia Judit.

  A privát véleményem az, hogy nem biztos, hogy jó dolog egy embert energetikai kötésekkel és mágiával hozzáláncolni másokhoz. Már többször kerestek fel ilyen kérésekkel, de rendre visszautasítottam őket. Ha ily módon tartunk meg valakit, akkor nem csak magunk, hanem a másik fél is szenvedni fog ebben a kapcsolatban. Szeretetet nem lehet kötésekkel kiváltani, max egy se veled se nélküled nyüglődés lesz a vége, mely egyik félnek sem ideális. Nagyon fontosnak tartom, hogy tiszteletben tartsuk a másik szabad akaratát, és választását, mely mélyen összefügg az egyén élet és sorskarmájával, tapasztalásával.

 2. Miért ne,ha van rá lehetőség,főleg hosszu házasság megerősitésére etikusnak tartom.Egy probát megér

 3. Olvastam a könyvet amit 2004-ben lett kiadva, sok az örök igazság benne, nem találok semmi rossz kritikát benne.
  Köszönöm.
  Anatole Hongrois
  Auteur-schriftsteller
  iró-költö-operettszerzö
  Hamburg-Lyon

 4. Bocs én nem sokra tartom őket és ne mennék oda,nem adnék ki ere pénzt,mert sok a megélhetési,médiamágus és aki olvasottsági mágus a papírjaira,diploma hivatkozik,hogy kiutazott külföldre és ott sámánok,bölcsek tanították,haláleset,veszteség,sorsváltásra stb hivatkoznak és nagyon kevés a valódi,őszinte szeretet forrás,az ilyen töltetű energiájú ember.
  Akiben az nincs nekem nem lehet társam,barátom,tanácsadóm munkatársam.

  Sok mindent nem mondanak el,és még nem halottam mágus ,jós szájából : sorry,rontom a boltomat,de nem rakok,a tanítóim,mesterem a segítő szellemek nem élnak velem szóba ön miatt, menjen el ezt nem szabad,ne tegye hogy felismerik hogy valaki hazudik,aljas szándékkal megy oda.
  Egyszer voltamolyan jósnál aki azt mondta önli,lehet mágiázni,szerelmi ,átok,bosszúllás stb mindent csak fizesse meg 2-60 ezer ft tételenként.
  Történet.
  Volt egy csinos jószívű kislány a városban szép volt,okos ,bájos,tanúlt és kedves jó ember ,de szúrta a szemét sok nőknek,sok feleségnek,elváltnak,irigy,kövér és sikertelennel,elhagyottnak és magányosnak,rondának,aki tehetségtelen volt és buta.Sosem volt rossz,irigy és nem volt semmije csak ez de abból is osztott másoknak,segített ha kérték.Sok férfi,fiú nem érhete el,érhete fel ezért ráhazudtak,kitaláltak mindent bemocskolták,bosszútálltak rajta úgy gondolták erővel,hamisan eszközzel megszerzik elveszik akkor is ,a tudta nélkül a háttérben,aknamunka szerek.Édesapák,férfiak,fiúk,elváltak és öregek ,férjek és gazemberek,maffiózok,tanárok,orvosok,ügyvédek,rendőrbácsi,pap csorgatta a nyálát a kislányra akit ismertem.ott álltak az ablakban nézték mit csinál,amikor hazament kilépett az utcára és a feleségük,a gyerekük úgy döntött megtorolja ne legyen szép,vidám ne teljen neki ruhákra,ne legyen munkája,önbizalma megölik,a semmivel egyenlővé teszik,összefogtak.
  pÉldamutató kis nő let belőle,jó munkerő,társ,barát és munkaerő amikor az apjuk lelécelt nevelte,eetete testvéeit dolgozott rájuk,ödszetartotta családját és bár jót nem kapptt az anya,testvérei,barátai,tanárai és munkatársaitől ,ő csak adot a semmiből is olykor úgy hogy eladta a saját ruháit és könyveit,iskolaszereit vért adott,visszavitte az üvegeket és senki se látta,tudta de az aki igen rosszul ítélte meg a jót,és a jót rossz hírre váltották róla ,uszítottak ellene.
  A nők,anyák,feleségek,apák,fiúk bosszúra szomjaztak és az én barátnőm is nézte az ablakban a kislányt aki akkor csak 17 volt és huszonéves virágszállá lett,sikeres,tanult,dolgos jó anya,barát és társ,kitartó és hű,erényes,magabiztos,sokoldalú,kreatív és tehetséges, és szép,kivállóság.
  Mennyi gonoszság bujkál a nők,öregek,a férfiak,a gyermekekben,kortalanúl amit nem vállalnak fel,és láthatatlanúl ártanak egymásnak,kirugatják a másikat,ráhazudnak és bemocskolják,meglopják,ellene beszélnek,kifúrják az iskolában,állásaiból,és még sorolhatnám mennyi pokol.
  Csak egy ember volt aki azt mondta pakoljon,menjen el mielött tökreteszik,megölik bántoták mindenütt a jóságáért,a szépségéért a nehéz élete ellenére mikor mindenért megközdütt mégsem sírt,nem kért,nem követelt és nem panaszkodott,küzdött annyit már gyermek és kamaszként,nőként mint senki ellenszélben is,és mindíg csak tett,adott csinélt a smmiből,a kevésből is a sajátjából mikor neki se volt ,neki ssemjutott nemadtak,pedig ha valaki rászolgélt akkor ő igen,
  Tragikus élete lett.egyszer azt mondta egy nő na majd én letörlöm az önbizalmát és a mosolyát,teszek róla hogy ne legyen többé pénze,szép ruha.sikerek semmire neki,és szép haja nekimeg az anyjának és összefogtak a városban,a munkahelyén pedig a légynek se ártott,olyan ember kit átölelt,kihúőzot a szarból és meghallgatot,.kölcsönadott neki és öszehozta a férjével,beszélt a gyerekeivel ,és neki köszönhete anyahgi,iskolai sikereit és jegyeit is.
  Ellit hívjuk így is megcsalták,elhagyták,megbántották százszor ha valaki ő melt ezer poklot,nehézséget kibírt és kijutit a rossz ,mégsem élt benne harag,bosszúváy,félelem,dac és düh .
  sohasem a fiúra haragudott aki a vőlegényét,az apjukat a testvéreit elcsábította,megrontotta aki okozta a válást,anyagi csőd,viták,családi tragédiákat,sok könnyet szenvedést nekik,mert tudta mindenhez kettő kell és lesz majd másik,új és újabb ,hanem összebarátkozott és tanulni akart ellenségei,riválisával az okot hogy miért ő,és ők,és ha ez nincs akkor nem jön vissza segíteni hogy beszéljen az anyja a feleségével,tanárnőivel a munkahelyen a nőkel,lányok,asszonyokkal és közvetítse a férjek,fiaik által elmondottakat,hogyan kellene hozzájuk élni,otthon másképp viselkedni,beszélni,öltözködni,bocsássuk meg,engedjük el szeresük tovább hagyjuk szabadon tanulni hisz nem a mi birtokunk.
  A tanítás és a tanács még nem volt elég mert az asszonyok,nők ne tanultak és változtattak belül,annál makacsabbak,önzőbbek ki ha nem én és büszkébbek voltak.
  Meg is kapták,férjeik,fiaik,szüleik,munkatáraik és főnökeiktől tovább lettek csalva,alázva.bántva stb.
  Egy nap 3 jósnő jött a városban elismertek,nevük van ,könyvük is mára és vagy 30 nő ment oda hozzá naponta,hetente és mindegyik ugyanarra a nőre,egyik se mondta meg a nevét,de tudtam,ellensége,riválisára akit irigyelt kért átkot,mágiát ,kötést,jóslást és előadta mennyire rossz ember mert miatta tönkrement a házassága,kirúgták,megcsalta a férje hatott a jósnő,empátiájára elfogultság és az segített megtartotta pénzt,ház házasság a munkáját és rárakni a kislányra.én is ott ültem de én állásom,párválasztásra volta kiváncsi és megdöbbentett ami láttam és hallottam.
  A lányt ,iskolatársam volt ,ismertem eltemették nemrég ,mert ayi ellensége,irigye,bátója rosszakarója lett ,törték az életét.
  ma mindenki irigy boldog és hallgat aki az általa szerzett iskolában,javak,pénz ,férjel ül,az ő állásában,otthonában,örökségében és ruháiban akin segített és akik vétettek ellene azért mert,mert lehetett.
  Én örzőm a titkát a fényét a mosolyát páran ,a történetét magamban és azóta utálok minden embert,mágust,jóst ,papot,ügyvédet,tanárt,orvost,rendőrt ,szülőt,férhet,feleséget,gyermeket testvért aki ilyen.

  Azért írtam fel, mert kiváncsi vagyok ők hárman mit gondolnak erről.
  Mirét adnak az emberek hamisan jósok,rendőr,ügyvéd orvos ezért azért,pénz,karrier,hiúság,férj,gyerek ,pasiért

  segédkezet a bűnhöz és szolgálják ki ,akárhogy és akármivel,akármiből is az ördögöt?

  Aki ártatlanok ellen vét a szeretet ellen, az maga az úr Jézus ellen vét,hisz ő is igazság,szeretet ,nem ?
  Mindenki hallgat ,summant és felejt,éli tovább életét senki sem emlékezik és nincs benne lelkiismeret sem becsület.
  Viszont valahol ott még mindíg ott áll az a kereszt és most mindenki nyugodt hogy ő nincs,nem látják és nem jobb mint ők mert nincs mire,mit irigyelni és utánni most jó nekik.a történet igaz.
  ha így bántunk egy fényecskével ki,tenni adni született ide mit tennénk,Istennel a jóért ,ő mit kapa tőlünk miközben mindenki hiszi,mondja állítja ő a jó,ő megérdemli a pénzt a sikert,kapni akar,pénzt,munkát imádkozik istenhez,tőle vár és remél,embertársai,férje,szüleitől az állam és a hivataloktól.Azóta sem találtam jobb ,hozzá hasonlatos lelket még nem született meg,még a mai emberek,2-8 éves gyermekek közt sem pedig sokfelé jártam,sokfelé tanultam,dolgoztam és tanítottam tízezreket ismerhetem ,meg de mégsem.
  Azóta várok és fázok nélküle itt,hiányzik mert bátor a tárgyakat lehet pótolni,emlékek,emberek,arcok,sikerek,pénz,állás barátok lesznek újak,és ember van ,millió de olyan mint ő nem volt,nem lesz egy sem.
  Vannak dogok,emberek,arcok,pillanatok,sikerek amikből csak egyszer volt,van és lesz,aztán lehet többször sohasem nem lesz ilyen,4 év akár 45 év szünet.Megérdemeljük akkor mi emberek a szeretett,mások segítségét,tanácsait,szeretetét a pénznt a birtokot,életet a jó dolgokat ha ezek tesszük,okozzuk egymásnak ?

  Önző állatokat,disznók és farkasokat szolgálunk ki egymásban,azt segítünk és szeretünk hisz egy idő után minden ember meglopja,megsebzi,elárulja,becsapja,megsiratja és megcsalja a másikat, ellene tör ,gyermek a szülei,tanárai ellen és azok fordítva és minden kötelék erről szól.

  Valamikor az a legjobb ,ha nem adunk,nem mondunk s ne teszünk semmit.
  Azóta is őket keresem mindenben.
  A parkban, mikor együtt játszottunk,az iskolánk elött ,a nevetése,a vidámsága,az ölelése a bátorításai és a tanácsai.

  Lettek barátaim,társaim,munkám,fiúim,szülők,szerelmek,sikerek,
  pénzem,tárgyaim, de minbenben csalódtam pár hónap,hét alatt és csak benne nem 27 év alatt.
  Lehet pénzem,birtokom bármennyi minden de nekem őket nem adják vissza,akiket elvettek.a jósnő tagad hallgat,nem vállalja egyik sem eltűnt,mikor elmondtam nekik hogy nem kellett volna tanácsok,ötleteket adni,hogyan mivel tudnak ártani neki valós ármánnyal,hazugság,tettekkel.rá kell hazudni,mindenkit ellene uszítani aki segítette,becsülte és szerette,kirúgatni,alá ásni,befeketíteni a családja elött,iskolában,munkahelye a párjai elött és stb.segédkezet,átok mágia azoknak a nő,férfiaknak akik hamisan odamentek és hazudtak.azóta is jósolnak,hogy megéljenek írnak és mások éltét cseszik el.

  Engem kizavart a jósnő, mindegyik ne szóljak bele,rontsam a boltjukat meg a többi nő is,mire szóltam volna neki,írtam,elköltözött nem kapta meg a barátnőm,nem találtam.

  Azt hiszem már nem is fogok ,hisz mindenkiben van valamennyi rossz,mocskos,ármány,szemétség csalódok hamar pedig ne akarok,mindenki megkapja az esélyt és a bizalmat,szeretet és segítség,jóindulatomat.
  van úgy hogy millió évente csak egy angyali lény,makulátlan csillag születik a földre hogy adjon,jót tegyen és bevilágítsa azt és mi bántjuk,felismerjük és mégis.Megrontunk és lerombolunk mindent ami jó,érték szobrok,parkokat,mosolyt,asszonyi,gyermeki ártatlanságot,szeretet,bizalmat,tisztaságot és reményt,békét,szépséget,erényeket,családokat,munkahelyeket és sikereket.
  Nők !!!,lányok,férfiak !!!,öregek,szülők,és tanárok,vezetők,hivatalnokok,,gyerekek,kamaszok,fiúk .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − tizenhét =