Sopron.info.hu

Magasabb hőfokon kell égnünk!

  2010 ápr 20 / #sport

A bajnoki döntõ második mérkõzését kedden este 18.30-tól rendezik Pécsett. Csapatunk az elsõ összecsapáson vereséget szenvedett, így nem is lehet más a célja, mint a pályaelõny visszaszerzése. Székely Norbert vezetõedzõnket hétfõ délelõtt faggattuk az elsõ mérkõzés tapasztalatairól.

“Visszanézve a mérkõzést, sok mindent másképpen kell csinálnunk. Láthatóan tompák voltunk, de egy csapat úgy játszik, ahogy a másik hagyja, és a Pécs pénteken nemcsak hogy fegyelmezetten védekezett, de ráadásul nagyon jól is dobott. A legfontosabb, amin változtatnunk kell, hogy olyan hõfokon kezdjünk el kosárlabdázni, mellyel egy bajnoki döntõben mérkõzést lehet nyerni!

A védekezésünk sem volt megfelelõ, hibáink miatt nem tudtunk olyan sebességgel játszani, ahogy mi szerettünk volna. Ebbõl adódóan kevés gyors indításunk és átmeneti játékunk volt, pedig ez a játékunk alapja. A harmadik legnagyobb tanulsága a pénteki találkozónak, hogy sokkal többször kell bejuttatnunk a labdát a belsõ területekre. Ha mindezeken tudunk változtatni, és azzal a hittel lépünk pályára, mely jellemzett minket az elmúlt években, akkor akár már kedden gyõztesen hagyhatjuk el a pécsi csarnokot.”

wb-sopron.com