Mikor nyílik meg végre a mélygarázs ?!

Hetek óta Sopron egyik ingyenes hirdetési lapjában kering egy felhívás, mely közvetlen beszélgetésre hívja a mélygarázs megnyitása ügyében az illetékeseket, illetve a vélt illetékeseket. Hogy miért írom ezt így? Mert javában zajlik az egymásramutogatás, hogy vajon ki a felelős a csúszásért?

Sopron polgárai szeretnének végre tisztán látni, vagy legalább egy kicsi hírmorzsát kapni, hogy hogy is állunk.

Beszélgetésre várják Dr Glatz Ferencet, hogy miért nem nyitja meg a garázst, Dr Dabos Józsefet, hogy mivel tudja támogatni a megnyitást, Mag. Thomas Radilt, hogy kitől reméli a bankja, hogy visszafizetik a kölcsönt, Dr Fodor Tamás polgármestert, hogy az önkormányzat miért nem tulajdonosa a garázsnak, a kivitelezőket, hogy milyen összegeket nem kaptak meg, a szerződés szerint, és miért tartják vissza a megnyitáshoz szükséges dokumentumokat, és a műemlékvédelem képviselőjét, hogy milyen feltételekkel lehetne szerintük megnyittani a mélygarázst?

Sok a kérdés, és a Soproniak szeretnének végre tisztán látni. Nem tudjuk, hogy ki a hibás, ki a felelős, vagy van –e felelős egyálltalán…csak azt látjuk, hogy nem kerül átadásra a mélygarázs!

5807 / 1883 látogató

kapcsolódó cikkek

“Mikor nyílik meg végre a mélygarázs ?!” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Szerintem, nem olyan fontos, hogy megnyíljon…úgysem fog senki lemenni, bíztos rohadt drága lesz…Eisenstadtban szoktazok a mélygarázsban parkolni????

 2. Nem olyan fontos? Próbáltál már parkolni a közelben? Eisenstatdtban a bevásárló utca végén van a parkoló, nem a város(ka) szélén, ahol az átlag magyar vásárol.

 3. A minősége katasztrofális. Töredező lépcsők, kézzel felkaparható díszburkolat, hulló festés. Mellesleg ember legyen a talpán aki oda le mer menni azon a keskeny lejárón. Egy Alhambra már megszorulna benne, de egy kisebb autóval is problémás ahogy elnéztem. Egy ellenőrizetlen, elbaltázott sok millióba kerülő …r ez az egész építmény.

 4. Még nem, de menj ki és nézd meg Te is. Autóból nézve elmenni mellette más látvány, de végigbotladozni a téren és közelről megnézni teljesen más élmény.

 5. Az egész egy vicc !!!!!!!
  A mi pénzünkből bohóckodnak !!!

  Az összes városvezetőt oda kéne állítani és saját kezűleg helyrehozatni velük, amit elbaltáztak. Legyen az piros, narancssárga, kék, vagy zöld !
  ( de legjobb lenne, ha kék-zöld lenne mind !!! )

  Végül is Ők rendelték meg és ellenőrizték az építés alatt.
  Vagy az úgy volt, hogy egyik reggel kinőtt a földből és hopp !
  Rájöttek, hogy nem jó és nem lehet kinyitni ??????

  Melósruhát rájuk és korbácsot nekik !!!
  A mi pénzünkön hizlalják a valagukat és tilitoliznak a populáris politika kedvéért !!!
  Meddig tűri még a soproni polgárság ezt???
  Hiszen már csak a karika hiányzik az orrunkból és úgy vezetnek, mint a marhákat, vagyis ahogy akarnak !!! :-)))
  Parkolásért ezreket fizetsz, útadóban 100.000-et
  adókban milliókat és ha te elszúrsz valami rögtön jön a BÍRSÁG mindenért !!!
  De a garázs építési ellenőrei és építés vezetői azért gondolom már felvették, sőt el is költötték a PRÉMIUM-okat, mi ????
  Vissza azt is és börtönbe velük csalásért !!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

9 − kilenc =