Sopron.info.hu

Mikor nyílik meg végre a mélygarázs ?!

  2008 nov 16 / #helyi

Hetek óta Sopron egyik ingyenes hirdetési lapjában kering egy felhívás, mely közvetlen beszélgetésre hívja a mélygarázs megnyitása ügyében az illetékeseket, illetve a vélt illetékeseket. Hogy miért írom ezt így? Mert javában zajlik az egymásramutogatás, hogy vajon ki a felelős a csúszásért?

Sopron polgárai szeretnének végre tisztán látni, vagy legalább egy kicsi hírmorzsát kapni, hogy hogy is állunk.

Beszélgetésre várják Dr Glatz Ferencet, hogy miért nem nyitja meg a garázst, Dr Dabos Józsefet, hogy mivel tudja támogatni a megnyitást, Mag. Thomas Radilt, hogy kitől reméli a bankja, hogy visszafizetik a kölcsönt, Dr Fodor Tamás polgármestert, hogy az önkormányzat miért nem tulajdonosa a garázsnak, a kivitelezőket, hogy milyen összegeket nem kaptak meg, a szerződés szerint, és miért tartják vissza a megnyitáshoz szükséges dokumentumokat, és a műemlékvédelem képviselőjét, hogy milyen feltételekkel lehetne szerintük megnyittani a mélygarázst?

Sok a kérdés, és a Soproniak szeretnének végre tisztán látni. Nem tudjuk, hogy ki a hibás, ki a felelős, vagy van –e felelős egyálltalán…csak azt látjuk, hogy nem kerül átadásra a mélygarázs!