Sopron.info.hu

Molnár András jövője még kérdéses

  2010 máj 15 / #sport

Sopron – Szívesen maradna Sopronban, és bízik egy ideinél is sikeresebb szezonban.

Molnár András jó szezont zárt a Sopronnal, hiszen a bajnokságban bejutottak a legjobb nyolc közé, a Magyar Kupában pedig egészen a Final Four-ig meneteltek. A válogatott bedobó jövője azonban egyelőre kérdéses. Holnapunknak elmondta, szívesen maradna Sopronban, de konkrétumokról még nem tud beszámolni.

– Túl sok információm még egyelőre nincsen, a soproniakkal tárgyalok – mondta Molnár a BB1.hu-nak. Nincsen más ajánlatom, szívesen maradnék Sopronban jövőre is. Elégedett lehetek az idei szezonnal, mert a legfőbb célkitűzéseinket sikerült teljesíteni. Bejutottunk a legjobb nyolc közé, ami mindenképpen siker. A mutatott játék viszont sajnos a végén már nem volt olyan jó, mert a Zalaegerszeg ellen kétszer is nagy sanszunk lett volna győzni, de a végét mindig elrontottuk. Nem tudom miért, de az ilyen meccseket a szezon elején könnyebben hoztuk. A másik hiányérzetem a Magyar Kupával kapcsolatban van, mert az elődöntőben egy megnyert meccset veszítettünk el a Falcóval szemben. Összességében, ha sikerül megtartani a csapat magját, és a távozók helyére megfelelő játékosokat igazolni, akkor szerintem előbbre tudunk lépni.

A soproniak egyébként május végéig folyamatosan edzenek, délelőtt egyéni képzéseken, majd konditermi erősítéseken vesznek részt a játékosok.

bb1.hu