Sopron.info.hu

Solid Beatz – Hangár 01. 20.

  2007 jan 15 / #programajánló

Solid Beatz - Hangár 01. 20.SOLID BEATZ
HELYSZÍN: Hangár Music Garden – Sopron 9400 Vándor Sándor u. – volt Sotex
IDŐPONT: 2007 Január 20. szombat
BELÉPŐ: 1000 Ft
http://www.hangarmusicgarden.hu/

Január nem a pangás időszaka a Hangár Music Garden-ben! Rögtön az év harmadik szombatján a SOLID BEATZ várja az elektronikus muzsika szerelmeseit két népszerű dj páros back to back produkciójával. Az est sztár vendégei COLLINS & BEHNAM dj / producer duó lesznek, akiket a soproni közönség már korábban is hallhatott a Hangárban.Hazánk egyik legsikeresebb producer párosa, még a Mayday himnusszal („U Make The Rules”) robbant be a köztudatba.

0120.jpg

Jelenleg „Killer” c. szerzeményük klipje megy magas rotációban a hazai zenecsatornán, de külföldön is sorra aratják a babérokat. Két év alatt több mint húsz szerzeményük jelent meg neves kiadóknál, és közülük több is Anglia legnagyobb internetes lemezboltja, a Juno Records eladási listájának top 10-ébe szerepelt. A Collins & Behnam azonban nem csak a zeneiparban állnak helyt. Egyedi, techno és house zenék határmezsgyéjén mozgó hangzásviláguk minden klubban jó hangulatot teremt. Erről Te is meggyőződhettél már, ha hallottad Sopronban, vagy a szilveszteri Viva Eeelektro Partin Őket.

log.JPG

Mellettük az estet ASA & MAX dj páros nyitja meg, akik üde színfoltjai a hazai klubéletnek. A fiú-lány dj páros másodszorra lép fel Sopronban, de ha ez kimaradt, bármikor meghallgathatod őket hétfőnkén 18:00-20:00-ig a http://www.justmusic.fm/ internetes rádióállomáson, illetve január 20 személyesen a Hangárban. Az ő hangzásvilágukat sokszínűség jellemzi, minimálosabb, elektros beütésű tech-house zenékkel vezetik majd fel a partit. internetes rádióállomáson, illetve január 20 személyesen a Hangárban. Az ő hangzásvilágukat sokszínűség jellemzi, minimálosabb, elektros beütésű tech-house zenékkel vezetik majd fel a partit.Ha jól gondolom, Szilveszter után most már igazán Rád fér egy laza táncos mulatság!ELŐZETES: Corvinus Rádió jan. 19-i mixműsorában Collins & Behnam és Asa & Max szett!