“Úristen!” – Bencsik Tamara továbbjutott, Hien kiesett

A Megasztár 4-ben továbbjutott Lakatos Krisztián, Fekete Dávid és Király Viktor. A három fiú tehát már megnyugodhatott, amikor a három lánynak nagyon megemelkedett a pulzusa. Azt a négy percet, ami a szavazásra maradt egy zenei produkcióval töltötték ki.

Érdekes végjátéka lett a Megasztár 4 szombat esti döntőjének. Míg az énekesek a Hit The Road Jack-et énekelték a színpadon, addig minden bizonnyal rengeteg sms érkezett.

Tóth Lüci kapta a legtöbbet, ő sétálhatott oda az oldalt várakozó társaihoz. Hien és Bencsik Tamara maradt a zsűri előtt, közülük Tamarát jutatta tovább.

Fenyő Miklós azzal vigasztalta a kiesett Hien-t, hogy már az is hatalmas dolog, hogy valaki idáig eljutott. A fiatal lánynak nemcsak barátai, hanem a közönség is felállva tapsolt. Tóth Lüszi ezúttal nem sírt, a közönség sorai között viszont egy ázsiai kisfiú igencsak megkönnyezte Hien kiesését, akit Friderikusz Sándor vigasztalt.

zene.hu

[flv:http://stream2.tv2.hu/bydate/20081115/17360.flv 550 410]
[flv:http://stream2.tv2.hu/bydate/20081116/17365.flv 550 410]
[flv:http://stream2.tv2.hu/bydate/20081116/17368.flv 550 410]

4374 / 1622 látogató

kapcsolódó cikkek

““Úristen!” – Bencsik Tamara továbbjutott, Hien kiesett” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Érdekelne, hogy ez a honlap miért nem foglalkozik a férfi kosárcsapattal? Ez is Török befolyása, nehogy kiderüljön, hogy a király meztelen, vagyis egyre kevesebb embert érdekel az unalmas meccsekkel teli női bajnokság, és egyre többet a férfi?
    Szemetek.

  2. Írhatsz róla, küldd be és örömmel leközlik. Rajta. gyerünk…ne tétovázz

  3. Kedves Fidesz.

    Csak idézni tudom B. véleményét, és én is arra bíztatlak, hogy írjál cikkeket a férfi kosárcsapatról,küldd el, és megigérem neked, hogy szerkesztőségünk leközli azt. Várjuk….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × egy =