Sopron.info.hu

Depresszió koncert

  2007 márc 13 / #zene

Depresszió koncertIsmét egy olyan koncert volt amire már régóta készültem, de majdnem lekéstem…na de kezdjük az elején. 

Barátnőmmel már hetek óta Depressziót hallgattam, mivel azt mondta, hogy csak akkor jön el a koncertre, ha ismeri a számokat, márpedig korábban nem ismerte az együttest.

Szóval cselekednem kellett. Végül sikerült meggyőznöm. Ebben a boldog tudatban melóztam délután, naívan azt gondolva, hogy miután hazaértem még egy csomó időm lesz a kezdésig, mikor Judit hívott, hogy tudtam-e, hogy 8-kor kezdődik a koncert? Mivaaaan??? 8-kor koncert, á az ki van zárva, ilyen korán még sosem kezdődött erősködtem, de gyorsan megnéztem a Depresszió weboldalán, és be kellett látnom, hogy ezúttal tévedtem. A gondosan eltervezett programomat kénytelen voltam átszervezni…

Szóval melóból hazaszáguldottam, aztán barátnőmmel elhúztam mert még vásárolnunk kellett. Amire hazaértem már Judit is ott volt nálam, és amíg átöltöztünk tűkön ült, hogy mikor indulunk már. Szerencsére kocsival jött így gyorsan odaértünk. Nem maradtunk le még az előzenekarról sem. Hamarosan megtalátuk Beáékat is, legurítottunk némi italt, aztán előrébb mentünk. Kicsit mozogtunk is, de néhányan már türelmetlenkedtek, hogy mikor kezdődik a Depresszió.

Aztán ennek is eljött az ideje. Igazán jól éreztük magunkat, barátnőmmel végig ugráltuk az egészet, és legnagyobb örömömre ő is élvezte… legközelebb könnyebb dolgom lesz, ha koncertre akarom elrángatni. Amúgy mit is mondhatnék a buliról…azt hiszem senkinek nem kell bemutatnom az együttest…jó pörgős számaik vannak, lehet rá pogózni, ugrálni, headbangelni, üvölteni a refrént (nem is hagytuk ki egyiket se) szóval velem együtt sokan szeretik, ez meg is látszott, egész szép számmal voltunk a másnapi munkanap ellenére is (részvétem mindenkinek akinek reggel fel kellett kelnie). A hangulat is remek volt, azt hiszem mindenki jól érezte magát, aki eljött, mindenesetre nekem még fáj a nyakam a sok fejrázástól. És azt hiszem az egy buliba jutó jó csajok számában is nagyon ott volt a koncert, még szerencse, hogy a barátnőm is közéjük tartozik, különben azt se tudtam volna merre nézzek :)

Egyébként ez volt az együttes első önálló soproni koncertje, és nagyon remélem, hogy ezentúl már nem hagyják ki a turnékból városunkat. Sajna a korai kezdés egyben azt is jelentette, hogy korán vége is lett a bulinak, de jut koncert a jövő hétre is bőven: 15-én a Lord, 16-án pedig a Blizard, a Dedicated To és a Sunscreen játszik (ez utóbbi bulira csak 499,- Ft a belépő), Depresszió pedig Sopronban legközelebb a Volt fesztiválon lesz hallható.

Phoenix